Prevoz Specijalnih Tereta U Beogradu,Srbiji I Inostranstvu

Da bi se specijalni teski teret pravilno transportovao potrebna je pre svega posebna oprema a zatim i profesionalno osoblje.

Prvenstveno treba uzeti u obzir specificnost i dimenzije svakog tereta pa su tako odgovarajuca zastita, pakovanje i opreznost tri osnovne i najvaznije jedinice.

Pod transportom specijalnih tereta ubraja se prevoz sefova, klavira, kasa, bankomata kao i najrazlicitijih industrijskih masina i uredjaja, tehnicke opreme, raznih betonskih, aluminijumskih ili metalnih konstrukcija. Kada su u pitanju selidbe u Beogradu iz raznih stambenih ili poslovnih objekata vrlo cesto se u kategoriji teskog tereta nalaze veliki akvarijumi, razni drugi stakleni predmeti kao sto su npr. prozori i dr.

Specijalni teret i vangabiritni teret

Za vangabaritni teret podrazumeva se koriscenje hidraulicnih dizalica i liftova, viljuskara, najrazlicitijih kranova, kuka i dizalica, specijalnih zahvatnih uredjaja i mnogih drugih masina. To se vec odnosi na ozbiljne gradjevinske firme i gradilista dok je prevoz i transport specijalnih teskih tereta iz poslovnih i stambenih objekata ipak nesto mnogo lakse i jednostavnije.

Potrebno je samo da pronadjete agenciju za selidbe u Beogradu koja ce Vam na pravilan nacin transportovati i prebaciti sve ono sto imate u svom poslovnom ili stambenom objektu. Profesionalci su tu da obezbede apsolutno sve sto je potrebno kako bi teret bez ikakvih poteskoca ili eventualnih ostecenja pri nosenju ili prevozu bezbedno stigao na drugu lokaciju. Za nesto manje terete mogu se koristiti i kombi vozila dok je za prevoz vecih predmeta ipak neophodan kamion.

Grejna tela i uredjaji

U specijalne i teske terete spadaju i neprikosnovene TA peci, mnogima jedno od nezamenljivih grejnih tela. O tome koliko je ekonomicna za grejanje stambenih jedinica znaju oni koji se svoje TA peci nikada ne bi odrekli pa cak i kada dodju u situaciju da se sele u novi stambeni prostor.

Vrlo je vazno da pri ugovaranju selidbe u Beogradu precizirate vreme, datum kao i sve ostale detalje. Narocito treba napomenuti ukoliko imate nesto od predmeta koji se nalaze u kategoriji teskih, specijalnih tereta kako bi agencija za selidbe u Beogradu i njeni radnici znali unapred kako da pristupe samom obavljanju posla kao i da na pravi nacin obezbede svaki predmet.

Medju osetljivim specijalnim teretom svakako se smatra klavir ili neki drugi slican muzicki instrument koji svi dobro znamo da je veoma skup i mora se pazljivo izneti iz prostora iz kojeg se selite, transportovati i uneti u novu prostoriju. I najmanji pogresan korak ili potez ovaj skupoceni muzicki instrument moze trajno unistiti pa s toga treba biti veoma pazljiv i ljudi koji to rade zaista moraju imati iskustva i umece. Nemojte ni pomisliti da bilo sta od teskog specijalnog tereta nosite i prevozite sa svojim komsijom, rodjakom ili prijateljem, u vozilu koje za to nije namenjeno, jer se na prvom mestu mozete povrediti a zatim i prouzrokovati mnogo vecu stetu i trosak nego sto bi to bilo kada angazujete profesionalce i ne brinete ni o cemu.

Plan selidbe

O cenama i kompletnom planu selidbe cete se svakako unapred dogovoriti sa ljudima koje imate u planu da angazujete kao i nacinu zastite, pakovanja i iznosenja stvari. Sve sto Vam je potrebno je da se pripremite za svoje novo zivotno poglavlje na drugoj adresi i da na selidbu ne gledate kao stresnu i napornu situaciju jer uz profesionalnu pomoc to je zaista nepotrebno.

Leave a Comment

Shares