Selidbe Srbija – Selidbe Van Beograda

U potrazi  ste za agencijom ili firmom koja se bavi prevozom robe, transportom teskih tereta u Beogradu ili van grada? Kompletna usluga transporta odnosno selidbe u Beogradu su sve vise zastupljena usluga za kojom svakodnevno traga mnogo ljudi.

Sta je to sto je najvaznije tokom transporta i selidbi?

Najmanje je vazno da li se selite iz jednog dela grada u drugi ili selidba zahteva prevoz robe i namestaja u drugi grad, za kompletnu uslugu vazno je imati profesionalne radnike koji ce sve to izvrsiti na adekvatan nacin. Da li je za selidbu neophodan kombi ili ipak vece prevozno sredstvo kao sto je kamion zavisi od toga koliko i koja vrsta robe treba da se preveze. Uz najkvalitetnija prevozna sredstva i profesionalce Vas namestaj, materijal ili bilo koja vrsta teskog tereta je sigurna i na najbezbedniji nacin ce se transportovati na bilo koju adresu.

Najkraci moguci rok za selidbu kao i najpovoljnija cena su zasigurno dva najvaznija faktora koja treba da prate ovu uslugu.

Kako da znate da li ste na pravom mestu?

Svaka ozbiljna firma ili agencija za selidbe mora imati odgovarajuci vozni park sto je lako uocljivo. Koliko se vodi racuna o svakom kombiju, kamionu, njihovim tehnickim pregledima odnosno ispravnosti kao i higijeni samih vozila mozete se takodje pazljivo raspitati. Nemojte se ustrucavati da pitate ukoliko tu informaciju ne dobijete pri samom kontaktiranju agencije da li su vozaci dovoljno iskusni i mogu li ispuniti svaki  Vas zahtev? Zbog cega je ustvari vazno da sve to unapred znate? Treba imati u vidu da se prilikom transporta skupocenog namestaja i slicnih predmeta mogu dogoditi razna ostecenja i neprijatnosti a to Vam u ovom trenutku zaista nije potrebno.

Koliko sama selidba kuce, stana, firme, kancelarije i sl. moze biti stresna zavisi prvenstveno od toga na koji nacin ce ona proteci i da li ce Vam profesionalna pomoc koju ste angazovali i uredno platili  zaista biti od koristi i uciniti da sve to protekne bez dodatne brige, nerviranja ili bilo kakvog incidenta.

Kao sto je vec spomenuto predjeni kilometri mogu jedino uticati na cenu same selidbe i transporta robe, dok u samom procesu i nacinu rada ne predstavljaju apsolutno nikakav problem. Selidbe Van Beograda u bilo koji drugi grad Srbije su uobicajene zapravo svakodnevne, i ne prate neku posebnu proceduru u papiroloskom smislu kao sto je to slucaj sa medjunarodnim selidbama koje zahtevaju nesto detaljniju pripremu. O svemu se unapred mozete raspitati i predociti sve cinjenice i zahteve a sve ostalo je u rukama radnika agencije. Oni su duzni da Vam sve objasne i kazu kako se Vi time ne biste dodatno bavili.

Kada radnici pokucaju na Vasa vrata i selidba pocne, oni se moraju pobrinuti o svakom predmetu, komadu namestaja i sl. Sve ono sto je veoma osetljivo i lako lomljivo treba pravilno zastititi, pazljivo uneti u kombi ili kamion i na isti nacin izneti iz vozila i prebaciti u novi prostor.

Zabrinuti ste i razmisljate na koji nacin da na novu adresu prebacite skupocenu hidromasaznu kadu koja je glomazna i teska, veliki akvarijum koji je godinama krasio Vas dom ili recimo klavir za koji ste emotivno vezani? Ne brinite ni u tom slucaju. Ovakvi i slicni predmeti spadaju u teski teret i svakako se mogu transportovati gde god Vi to zelite. Za to je potrebna specijalna oprema i adekvatno vozilo sto Vam takodje moze obezbediti agencija za selidbe koju ste unajmili.

Nesto vise o cenama usluge:

Na ponudu kao i cenu usluge direktan uticaj imaju Vase potrebe. Gabaritni predmeti i njihov transport iziskuju posebnu paznju jer su specificni i mora im se pristupiti na pravi nacin.

Nijedna selidba nije jednaka pa su tako i cene razlicite. Predjeni kilometri, broj radnika neophodan za selidbu, odredjene lokacije koje nisu bas pristupacne, objekti sa ili bez odgovarajucih liftova su samo neki od faktora koji uticu na formiranje cene. Ono o cemu Vi treba da razmisljate i zatrazite jeste besplatna procena troskova selidbe koju ce Vam obezbediti u agenciji. Na taj nacin cete unapred biti pripremljeni na troskove koji Vas ocekuju tako da mozete sve detaljno isplanirati bez bojazni od neprijatnih iznenadjenja i informacija.

Pored samog transporta i selidbe mozete zatraziti i uslugu demontaze i ponovne montaze namestaja na novoj adresi sto ce takodje mnogo znaciti za Vas i Vase ukucane. Na Vama je nakon toga da se pobrinete o sredjivanju i detaljima i sto pre skockate svoj novi zivotni ili poslovni prostor.

Leave a Comment

Shares